Ταχυτερες, πιο ευκολες πληρωμες:

Με την επιλογή «Remember me», παραμένετε συνδεδεμένοι για την επόμενη επίσκεψή σας και εξοικονομείτε χρόνο.

Ενεργοποιείστε την επιλογή «Remember me» για μια απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμών. Οι πληροφορίες σύνδεσής σας αποθηκεύονται και σας επιτρέπουν την απευθείας μετάβαση στην επιλογή πληρωμών της Skrill και την πραγματοποίηση άμεσων πληρωμών.

Scroll down
  • Συχνές ερωτήσεις

    • Γιατι θα πρεπει να ενεργοποιησω την επιλογη «remember me»;

      Η ενεργοποίηση της επιλογής «Remember me» σας παρέχει άμεση πρόσβαση στο Πορτοφόλι σας Skrill κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας και σας απαλλάσσει από την υποχρέωση εισαγωγής των διαπιστευτηρίων σύνδεσής σας κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά.

    • Τα ευαισθητα στοιχεια μου ειναι προστατευμενα με την επιλογη «remember me»;

      Η Skrill χρησιμοποιεί κορυφαία συστήματα πληρωμών και εργαλεία πρόληψης απάτης του κλάδου για τη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών πληρωμών. Για τη βέλτιστη χρήση της επιλογής «Remember me», συνιστούμε τα παρακάτω:

      • Να χρησιμοποιείτε το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης και την ίδια συσκευή για όλες τις πληρωμές σας,
      • Για κάθε άλλη συναλλαγή εκτός από τη μεταφορά χρημάτων σε εμπόρους θα απαιτεί τη σύνδεσή σας,
      • Μη χρησιμοποιείτε κοινόχρηστες συσκευές με την επιλογή «Remember me».
    • Πως ενεργοποιω την επιλοφη;

      Η επιλογή «Remember me» ενεργοποιείται κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου κάτω από από τα πεδία «Εmail» και «Κωδικός πρόσβασης» όταν συνδέεστε στο Πορτοφόλι σας Skrill κατά την ολοκλήρωση των αγορών.