Szybsze, dogodniejsze płatności:

Dzięki opcji Remember me zostajesz zalogowany do następnej wizyty i oszczędzasz czas

Aktywuj opcję Remember me, aby korzystać z płynnych płatności. Twoje dane do logowania są przechowywane, dzięki czemu możesz od razu przejść do opcji płatności Skrill i błyskawicznie zapłacić.

Scroll down
  • FAQ

    • Dlaczego korzystać z opcji remember me?

      Dzięki funkcji Remember me otrzymujesz bezpośredni dostęp do portfela Skrill przy kasie i nie musisz podawać danych do logowania za każdym razem, gdy dokonujesz zakupu.

    • Czy z opcją remember me moje dane osobowe są chronione?

      Skrill bazuje na wiodących systemach płatności i narzędziach zapobiegających nadużyciom finansowym podczas przetwarzania płatności. Zalecenia mające na celu optymalne wykorzystanie opcji Remember me:

      • Korzystanie z tej samej przeglądarki i urządzenia dla wszystkich płatności;
      • Korzystając z innych opcji poza przelewem środków na rachunki partnerów handlowych, użytkownik musi się zalogować.
      • Użytkownik nie powinien udostępniać urządzenia, za pomocą którego korzysta z opcji Remember me stronom trzecim.
    • Jak mogę włączyć tę opcję?

      Opcję Remember me można aktywować, klikając na pole znajdujące się pod polami na adres e-mail i hasło podczas logowania do portfela Skrill przy kasie.